Menstruáció és széklet, nektek is van ilyen problémátok?
Amikor megjön a menstruációm, eléggé fáj a hasam, de kibírom gyógyszer nélkül. Viszont 20 percenként kell WC-znem, és gyakran 5x is van székletem. Ha veszek be fájdalomcsillapítót, akkor max.1x van. Jobb, ha inkább gyógyszer nélkül vagyok, hadd jöjjön ki az összes széklet, mégha fáj is a hasam, vagy vegyem be a gyógyszert?
Mondjuk a székletem ilyenkor elég híg, tehát nem normál széklet, ezért gondolom a görcsökkel függhet össze.
Én is így vagyok. Nem elég hogy első nap nagyon görcsölök, még hasmenésem is van.
Nincs semmi baj veled, ez normális.
22N
Akkor jó, illetve nem annyira...
Viszont a gyógyszer hatására a görcsökkel együtt a hasmenés is elmúlik.
Ugyanez van nálam is. És ahogy látom másoknál is. Nem értem hogy függ ez össze, de mikor megjön minden felborul a testemben. :D
Mindig jól érzem magam szerencsére, nincs egy darab bőrhibám se, aztán megjön és: hello pattanások, napi 3 gyógyszer, hasgorcsoles, mellfeszules, sírás, wc-n ülés, ágyban fekvés...:D 3 napig/hónap, yeah!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!