Az állandó melltartóhordás vagy a melltartó hanyagolása van rosszabb hatással a mellre?
A mell mérettől függ.
A természetes az ami a természetes.
Vagy is, a melltartót én sosem tartottam természetesnek.
vannak akiknek ez presztízs kérdés.
Váljék egészségükre.
Vagy másra váljék.
Most ki fogsz nevetni.
Mert a tehenek a csöcse sincs felfüggesztve felkötve pl. egy kötött zacskóval.
Nem szégyen, ha valakinek a melle nincs melltartóban.
Aki ebből esztétikai problémát csinál, ... tudom sajnálni.
De megértem, ha nekik szükséges és fontos.
Én kissé buta falusi vagyok.
Akkor bocs a városiaktól.
Azért van egy kis műveltségem, ha ez valakit egyáltalán érdekel.
A kerdes egyik reszet nem nagyon ertem, megpedig azt, hogy aki melltartot hord, annak nem erosodnek a szovetek / izmok.
Miert a melltarto nelkul igen?! Hogyan, mit ad hozza hogy erosodne tole az hogy log, huzza a gravitacio?
Attol meg hogy nincs rajtad melltarto nem fog a melled automatikusan magatol mellizom gyakorlatokat vegezni, es atalakitani mell szovetet izom szovette...persze lehet valmelyest formazni a logo melleket, de ez kulon torna gyakorat!
En azt mondom bizonyos kor utan a kotoszovetek gyengulnek, nyulnak, meg az a franya gravitacio mar megint, tehat ha az a cel hogy ne logjon a mell jobban mint amivel a genetika megaldott (mert alapbol ugye az hatarozza meg a mell meretet, kotoszovetek erosseget stb) akkor inkabb egy kenyelmes melltarto. Olyan ami nem vag, nem szuk, es nem feltetlen a csipkecsoda, hanem elsosorban tamaszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!