Hogyan mérsékelhetném a hónalj izzadásom?
Mindig is szégyeltem, hogy ha nem mozogtam is mindig ott volt a honaaljamnal az izzadsag folt,tarsasagba meginkabb. Utobbi idobe barmit csinalok nem tudom ezt orvosolni.. fujom magam minden nap BU sprayel, idonkent a golyos fa dezodort hasznalom.. reggelente alkoholos folyadekkal ami izzadasra van (naturland).
Lehet ez valami betegseg,vitamin hiany miatt? Meg oke hogy az izzadas az a meregtelenites de akarmilyen felso van rajtam az a bizonyos folt ne jelenjen meg tobbet?
Ez idegileg lehet . Ezen kellene változtatnod ha tudsz . Persze ha ideges vagy akkor izzadsz, és ezért még idegesebb leszel. Majd egyre inkább izzadsz.
Én is olyan vagyok, ha fejbe zavar valami , ideges vagyok és én is izzadok, csak nekem a hátamon folyik az izzadság.
Szia- ez a megfelelési kényszer egyik tünete , egyfajta kisebbrendűség érzésével párosul ami, egy ördögi kört eredményez , itt olvashatsz róla elég sokat - [link]
Az alkoholos folyadékot csak este lefekvés előtt használd ,meglátod egész más eredménye lesz
Sok sikert !
2-es vagyok!
Igen, azt elfelejtettem mondani hogy a sudoricat csak kizárólag este használd, és tiszta hónaljra. Csípni fog, de reggelre jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!