Lehet betéttel lovagolni?
Figyelt kérdés
Szombaton megyek lovagolni és ez lesz az első alkalom hogy úgy megyek hogy megvan. Tapont nem szeretnék használni de félek hogy átázok.2017. ápr. 13. 22:12
1/6 A kérdező kommentje:
Tampont*
2017. ápr. 13. 22:13
2/6 anonim válasza:
Betéttel szoktam, kicsit kényelmetlen, hanyagold az ugrst, ha tartasz már ott, ellenben én csak a nagyon fullos napot szoktam kihagyni, a többit nem, ugyanúgy megyek lovagolni betéttel, mint anélkül.
Sötét gatyát vegyél fel.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom, neked mennyire erős a mentruációd. Nekem az első 3 napban eléggé. Tampon nélkül el se tudnám képzelni az életem. :D
Neked kell tudnod, hogy mennyire van erős vérzésed. Habár még csak csütörtök van, sokak a harmadik napon már csak alig véreznek.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Szombaton leszek a 4. Napomban.
2017. ápr. 13. 22:54
5/6 anonim válasza:
A betét nagyon könnyen elcsúszik, főleg amikor a lovon terpeszszerű ülésben ülsz. Én biztos nem mernék így lovagolni. Mindig tampont használok, az eleve több ideig bírja, mint a betét, így nem kell a lovarda koszos mosdójában cserélni, csak otthon.
20N
6/6 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap és semmi baj nem volt!:)
2017. ápr. 16. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!