Mekkora az esély a terhességre (részletek lent)?
nagyon minimális az esély a terhességre, de az is segít az esélyek kiszámolásában, hogy a ciklusa hanyadik napján volt, peteérés környékén vagy sem.
amúgy meg a dohányzásod semmiben nem károsítja a magzatot, max az anya dohányzása, de az is csak nagy mennyiségben, és kb az 5-6. hét után hat a babára
"4 éve dohányzom, de nem élveztem bele."
Aha! És hány éves a kapitány? :-))
3/3
13 éves vagyok. Nem kell komolytalannak tartani. 3 éves alkohol és fél éves marihuánafüggőségem sikerült leküzdenem! Érett férfi vagyok ... nem tudod min mentem keresztül!!
Baromkodást félretéve a dohányzást azért írtam mert ha jól tudom károsítja a spermát, gondoltam ez összefüggésben lehet a megtermékenyítés esélyével.
Mna. Azt meg hogy nem élveztem bele, hát nem is tudom. Egy ilyen helyzetben elég fontos tényező lehet.
Ne cikizzétek, ő egy nagyon komoly 13 éves leküzdött alkohol- és marihuánafüggőséggel!
Szerintem az apja is dohányzott, mialatt őt összehozták. :D
Ti nem tudtok szöveget értelmezni?
Leírta,hogy "baromkodást félretéve"
Szóval amiket előtte írt,nyilván viccnek szánta.
Hát én azt hiszem hogy most megyek és elköltözök egy lakatlan szigetre.
Gondoltam direkt arra, hogy lesznek olyanok, akik nem tudják maguktól észrevenni a szarkazmust, ezért odaírtam, hogy ,,baromkodást félretéve" és még ennek ellenére is megkapom ezeket a kioktató szövegeket :D Isteniek vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!