A fogamzasgatlotol ilyen a menstruaciom?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most fogyot el az egy habi levelem (21) roxanell tabletta. Most szedek eloszor 1 honapja. 17 eves vagyok mar rendesen beallt. A menstruaciom. Ma delutan megis jott vagyis nem tudom hogy ez mi. Veres volt. Aztan beraktam egy tampont most meg , mikor kivettem ilyen barna folyasos volt. Most akkor megjott vagy nem segitsetek kerlek?2017. ápr. 11. 18:48
1/1 anonim válasza:
Orvos, nem gyakorikérdések!!!!!
Okozhatja a tabletta, esetleg szexuális élet, esetleg fertőzés, és még sok más minden. Ilyen esetben vérzés alatt is menni kell orvoshoz, mert akkor látja, hogy honnan vérzik, mivel ugye ez nem normláis idejében megjött menstruációs vagy bármilyen más eredetű vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!