Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A magán nőgyógyászok kb...

A magán nőgyógyászok kb mennyi idő alatt csinálják meg a citológiát?

Figyelt kérdés
Mármint mennyi idő míg kézhez kapom az eredményt? 20-án megyek felvételizni az NKE-re, és ha az nem sikerülne véletlen, akkor addig felesleges elmennem..magán dokinál utána lenne még időm készíttetni citológiát? Mondjuk ami 2 héten belül megjön kb, nem tudom mikorra kapok időpontot utána a pszichológiaira.Vagy esetleg ha nem férne bele az időbe, akkor lehet sürgetni vagy ilyesmi?

2017. ápr. 10. 12:49
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nyugi már.
2017. ápr. 10. 14:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Nekem csütörtökönként rendel a nőgyógyászom. Ha aznap vesz kenetet akkor következő hét csütörtök-péntekre már van eredmény. Szóval nála egy hét.

De nem tudom máshol hogy van.

2017. ápr. 10. 15:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt, hogy magánorvos ő is.
2017. ápr. 10. 15:31
 14/14 anonim válasza:
De lehet sürgősen kérni a nodokitol, és ő úgy is küldi tovább, de az neki plusz lóvè, feláras. Így ezt nem reklámozzák.
2022. okt. 1. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!