Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A partneremtől kaphattam...

A partneremtől kaphattam fertőzést?

Figyelt kérdés

3 éve együtt vagyunk a párommal.

2 napja együttlét közben éreztem Hogy a péniszének erősebb szaga és íze van mint szokott. Nem tudtam hova tenni kb 3 napig tartott nala. Aztan szex után iszonyatosan feldagadt a hüvelyem. Éget viszket azota rendesen. Most készülök orvoshoz menni vele. Huvelygombára gyanakszom.

Lehetséges hogy a paromtol kaptam el ? Csak megcsalas miatt kaphatok tole huvelygombat? (Mármint ha ő megcsalt és elkaptam tőle)

Köszönöm 25/n

#szex #huvelygomha
2017. ápr. 7. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Mindenképp orvos mondja meg, pontosan milyen fertőzést kaptál. Korábban nem volt ilyen? Ha volt, akkor elképzelhető, hogy egy régi, kikezeletlen fertőzést adott vissza neked. Ha mégsem, és szexuális úton terjedő fertőzésről van szó, akkor viszont eljött a beszélgetés ideje.
2017. ápr. 7. 06:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Jaj ugyan, egy gombás fertőzést bárhol össze lehet szedni, nem kell egyből megcsalásra gondolni... Akár egy nyilvános WC is elég. Egyébként a férfiak inkább csak hordozzák ezeket, és a nőkön jön ki a tünet. Szóval mindenképpen irass fel a nőgyógyásszal a párodnak is valamit, mert mindkettőtöket ki kell kezelni, és a kezelés alatt tilos a szex.

20N

2017. ápr. 7. 07:33
 3/3 anonim ***** válasza:
90%

Nem feltétlenül csalt meg a párod, nem kell egyből erre gondolni.

Lehetséges, (sőt inkább valószínűbb) hogy már régebb óta hordozta, és most jött elő a fertőzés. A férfiak inkább hordozzák, és a nőkön jönnek ki a tünetek.

Mindketten menjetek orvoshoz, kezeltessétek magatokat, mert ha csak Téged kezelnek, mindig visszafogsz fertőződni.

2017. ápr. 7. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!