A partneremtől kaphattam fertőzést?
3 éve együtt vagyunk a párommal.
2 napja együttlét közben éreztem Hogy a péniszének erősebb szaga és íze van mint szokott. Nem tudtam hova tenni kb 3 napig tartott nala. Aztan szex után iszonyatosan feldagadt a hüvelyem. Éget viszket azota rendesen. Most készülök orvoshoz menni vele. Huvelygombára gyanakszom.
Lehetséges hogy a paromtol kaptam el ? Csak megcsalas miatt kaphatok tole huvelygombat? (Mármint ha ő megcsalt és elkaptam tőle)
Köszönöm 25/n
Jaj ugyan, egy gombás fertőzést bárhol össze lehet szedni, nem kell egyből megcsalásra gondolni... Akár egy nyilvános WC is elég. Egyébként a férfiak inkább csak hordozzák ezeket, és a nőkön jön ki a tünet. Szóval mindenképpen irass fel a nőgyógyásszal a párodnak is valamit, mert mindkettőtöket ki kell kezelni, és a kezelés alatt tilos a szex.
20N
Nem feltétlenül csalt meg a párod, nem kell egyből erre gondolni.
Lehetséges, (sőt inkább valószínűbb) hogy már régebb óta hordozta, és most jött elő a fertőzés. A férfiak inkább hordozzák, és a nőkön jönnek ki a tünetek.
Mindketten menjetek orvoshoz, kezeltessétek magatokat, mert ha csak Téged kezelnek, mindig visszafogsz fertőződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!