Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 évesen mennyi késés a...

18 évesen mennyi késés a normális menstruációnál?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. Élek nemi életet,de védekezünk is gumival. 30 naposan ciklusom. Most 3 napja késik. 3 hónapig nem éltem nemi életet. Ez lehet befolyásoló tényező? Minden menzesz előtti tünetem megvan ami szokott.

2017. ápr. 6. 15:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Ami még fontos lehet és kihagytam,hogy mostanában eddig mindig 1-2 nappal előbb jött meg.
2017. ápr. 6. 15:50
 2/5 anonim ***** válasza:

Pontosan 3 nap keses a normalis.

19evesen pedig pontosan 4.

20 evesen 4nap 11ora a szokoev miatt.

2017. ápr. 6. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem felnőttként is előfordult, hogy három hetet késett egyszer, cirka kimaradt, egyszeri eset volt, azóta sem tudjuk az okát. Szóval még akár ez is lehet normális (persze ha megismétlődött volna, szakemberhez megyek).
2017. ápr. 6. 17:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon sokáig totálisan össze-vissza volt a ciklusom, 26 és 63 nap között teljesen megbízhatatlanul jött meg.

Ha neked általában kb 30 napos, az mindenképpen jó, és pár nap ide-oda simán belefér. Némi plusz idegeskedés, betegség, ilyesmi könnyen beleszólhat.

Van a DM-nek saját márkás "női tea" nevű lila dobozos filteres gyógytea keveréke, amúgy tök finom, abban van mindenféle jóság (pl palástfű, cickafark), ami segít meghozni a vérzést, ha "nem akar megjönni", de már érzed a megelőző tüneteket.

2017. ápr. 6. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is három hét késés a mindenkori rekordom. Mondjuk az egyetlen egyszer volt. De szerintem 1-2 het keses elofordulhat néha . Ezeket most en a 28 naphoz képest számolva értettem.
2017. ápr. 8. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!