Napok óta nem tudok aludni miért van ez? 16L
Figyelt kérdés
Pl ma is elmentem aludni 21:50körül 1:34kor meg Felébredtem próbáltam vissza aludni mostanáig...
Mindig ez van hétköznap fura hétvégén meg rendesen alszok úgymond
És 5:40kor kelek hétköznaponta
Nemértem miért van ez nem vagyok ideges meg nem gondolkodok hanem próbálok aludni de nemmegy
És ez nem az első alkalom valamikor ok alszok egész este de pl tegnap is Felébredtem 6x de visszaaludtam és 5:40kor keltem
2017. ápr. 6. 04:32
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg nem vagy ideges,akkor fizikálisan terheld le magad.Este menj el futni,vagy kerékpározni egy kicsit,konditerem,vagy szerezz be kis súlyzót.Garantálom aludni fogsz,és az alakodnak is jót tesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Pedig tegnap voltam konditerembe meg kedden is és láb meg kar edzésen Ja meg kocogni is
De lehet hogy rendszeresebben kellene mennem de ma vagy holnap elmegyek futni úgyis terveztem
Köszönöm:)
2017. ápr. 6. 07:59
3/4 anonim válasza:
Front van!megzavarja az egészséges embereket is!
Én 43eves vagyok és napok óta döglödök!
4/4 A kérdező kommentje:
hát oksi:/
meglehet
2017. ápr. 6. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!