Megtudom sürgetni valahogy a menzeszt hogy hamarabb elmúljon?
Figyelt kérdés
Meleg fürdő, gyömbér, vagy valami más nincs ami hatásos?
Gyógyszert nem szedek
2017. ápr. 5. 15:23
2/11 anonim válasza:
Még mindig nem. De azért tegye fel minden nap legalább egyszer valaki.
3/11 A kérdező kommentje:
Figyelj oké ha a sokadik után már kiakadsz, de én nem vagyok fent naponta, és évekkel viszább nem keresek egy normális válaszért, plusz esélyt adok az orvostudománynak a fejlödésre, nyugodtan kövezz meg miatta
2017. ápr. 5. 15:55
4/11 anonim válasza:
Miért fejlődés az, hogy belebarmolnak a ciklusodba, csakhogy neked kényelemsebb legyen? Hmmm?
A húzós esetekre van a tampon, meg nem kell felesleges hisztit keríteni a menzi köré.
Nekem is minden eseménykor megvolt, olyankor egy gyógyszer még éjszaka, meg reggel, tampon (+ betét) és lehet menni túrázni, szalagavatóra, esküvőre, buszútra.
5/11 A kérdező kommentje:
nem épp ilyen céllal szeretném, ha csak erről lenne szó nem nyávognék hidd el
2017. ápr. 5. 17:02
7/11 A kérdező kommentje:
na az mi?
2017. ápr. 5. 20:10
9/11 A kérdező kommentje:
kössz...
2017. ápr. 5. 23:03
10/11 anonim válasza:
Mi kössz?! Ember, találd már fel magadat! Eleve ezt az egész kérdést is beírhattad volna a Google-ba vagy ide a gyk keresőjébe, és akkor megspóroltunk volna még egy felesleges kérdést. Ne várd el, hogy kiny@lják a seggedet. Előtted az internet, oldd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!