Eléggé kínos ezt kiírni de pár napja a menstruáció idején fura dolgot észleltem. Szerinetek mi lehet ez?
Figyelt kérdés
A csiklómon jelent meg egy kis kinövés olyasmi mint egy pattanás vagy anyajegy de fáj és nem tudom mi ez. Nőgyógyászhoz nem akarok menni mert ahhoz szerintem túl fiatal vagyok. Tudnátok segíteni hogy mi lehet ez?2017. ápr. 2. 20:46
1/3 A kérdező kommentje:
Először azt hittem csak kidörzsölődés de észrevettem azt a kis kinövést és eléggé megijedtem hogy mi az ráadásul fáj is és így elég kellemetlen
2017. ápr. 2. 21:04
2/3 anonim válasza:
A nőgyógyász felkeresése nem kor, hanem nem kérdése. Ha nő vagy és ezen a tájékon van panaszod,akkor el kell menni. Ugyan nem tudom hány éves avgy,de létezik gyerek nőgyógyászat is és sajnos szoktak 4-5 éves kislányokat is vizsgálni. Egyébként ez valószínűleg egy eltömődött faggyúmirigy ami begyulladt.
3/3 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy nem mehetsz nőgyógyászhoz, mert "túl fiatal vagy". Ha menni kell, hát menni kell. És szerintem érdemes lenne. Beszélj anyukáddal, hogy vigyen el gyermeknőgyógyászatra.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!