Jól szedtem be a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Volina tablettarol van szo, a levelen korbe mennek a nyilak a hét napjai szerint. A leírás azt írta vegyem be amelyik napon megjött es onnan folytassam. Ez a nap most vasarnap. Ezek szerint csak siman végig kell szednem , es az utolsó tabletta szombatra fog esni? Koszonom szepen a válaszokat előre is2017. ápr. 2. 19:06
1/2 anonim válasza:
ha vasárnap jött meg akkor igen, a vasárnappal kezdj. azért vannak rajta a napok, hogy tudd követni, ha estleg nem emlékszel bevetted-e már az aznapit.
2/2 anonim válasza:
Igen :) Ha vasárnap kezdted akkor utolsó tabid egy szombati lesz :) Onnantól számított pár napon belül megjön. Én pl. hétfőn kezdtem el, vasárnap szedem be az utolsót és csütörtökön jön meg. általában 3-4 nappal az utolsó tabi után kell megjöjjön, de ne ijedj meg ha nem áll be azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!