Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nektek nem lesz véres a...

Nektek nem lesz véres a kezetek tamponhasznalatkor?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el tampont használni és mikor felraktam tiszta vér lett a kezem.Mit csináltam rosszul? 😯 Vagy ez normális? 17l
2017. márc. 30. 18:27
 1/4 anonim válasza:
100%
Szia, én ma raktam fel legelőször és nekem is az az ujjam, amivel felnyomtam. Érthető, hiszen menstruálás vérrel jár :D bár lehet van rá módszer, hogy ne legyen olyan, de ha meg kéne tisztítani magunkat, akkor nem csúszna a tampon.
2017. márc. 30. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Normális

Használj applikátorost

2017. márc. 30. 20:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze,hogy veres lesz, teljesen normalis. Ezert IS kell elotte es utana is kezetmosni jo alaposan. Vagy, ahogy irta egy masik valaszolo is, lehet aplikatorosat hasznalni. (termeszetesen ez nem jelenti azt, hogy nem kene ugyanugy megmosni az embernek a kezet)
2017. márc. 31. 11:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!😊 Ment a zöld pacsi
2017. márc. 31. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!