Nőgyógyász? Mit mondjak?
Mondd el a tüneteidet újra. Kérd tőle azt, hogy legyen kedves minden létező kivizsgálásra továbbküldeni, mert a végére szeretnél járni. Ha megbízol benne, jó szakember, akkor venni fogja a lapot. Ha kihagyná az endometrózist, akkor említsd meg és kérd nyíltan.
Szóval én nem azzal kezdeném, hogy van egy gyanúm, hátha nem értékeli az ilyesmit.
Mindenképpen magán orvoshoz menj, akiről jókat hallottál.
És kérj részletes kivizsgálást és mondd el az összes tüneteidet. Nem kell elmondani mire gyanakodsz, ha tényleg az,akkor úgyis tudni fogja. Nem szeretik annyira az orvosok, ha a beteg magának állítja fel a diagnózist.
De tényleg normális orvoshoz menj, aki foglalkozik a betegekkel és kivizsgál.
Az agyam eldobom, amikor minden problémára felírják a fogamzásgátlót.A tünetek elfedésében biztosan szuper, de sajnos nem oldja meg a problémát, csak elfedi. Én nem szedném azt a szart , több év szedés után mondom. Letettem és ugyanazok a gondok vannak,mint a szedés előtt.+ rengeteg utóhatás(Fájdalmas,gennyes pattanások,zsíros haj, nincs menstuációm mióta abba hagytam stb.. pedig a tabletta előtt pontos volt mindig is..)
Próbálj más dokit keresni, vannak még jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!