Lányok, Nők! Milyen menstruálni és szülni? Meg milyen úgy általában nőnek, lánynak lenni? Jó vagy rossz inkább?
A mensi az nagyon más minden nőnél, van akinek felér egy tragédiával és minden egyes alkalom sok fájdalommal jár és van akinél semmiség az egész. Nagy eltérő. Nálam szerencsére utóbbi, persze érzem ha folyik de nem nagy ügy. Az hogy van mellem hát... :D egyszerűen ott van, olyan érzés :D. Melltartóból igyekszem mindig kényelmeset választani, nem olyat ami még az életet is kiszoritja belőlem. Szülni még nem szültem :)
28/l
"Szültem egy medúzát" Ez nagyon találó megfogalmazás, tökéletesen leírja az érzést :)
Tamponhasználattal ez a része elkerülhető, mert akkor ugye nem folyik ki a cucc, de annak is megvannak a maga kellemetlenségei, nekem legalábbis sokszor nagyon nehézkes, kellemetlen a felhelyezés.
Én már szültem, vagyis császárom volt. Hát igen, az eléggé fájdalmas, sok nehézséggel jár, de a végeredmény eltereli a figyelmet a szenvedésről. Én örülök neki, hogy nő vagyok :)
A tampont a hüvely izmai a helyén tartják. Azt nem úgy kell elképzelni, mint egy üresen tátongó lukat, hanem mint egy rést, ami rugalmas ugyan, de alaphelyzetben viszonylag szűk. Nem tudom mennyire érthető :)
A betéten valóban van ragasztó, viszont előfordulhat, hogy gyűrődik, elmozdul, és akkor mindenhova ragad, csak oda nem, ahova kéne. Például sok mozgástól, fészkelődéstől tud meggyűrődni, elmozdulni a fehérneműn.
Mensi szar, sokszor fáj a hasam, megy, vagy épp székrekedés, de a vérzés nem vészes még betéttel sem (otthonra már azt használok inkább).
Szülni nem fogok, nem lehet gyerekem genetikai betegség miatt.
De amugy jo nönek lenni, szeretem, hogy gyengébbv vagyok a páromnál, szeretek csinosan kinézni és lakkozni a körmöm - a smink kizárt, ellenben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!