Gyermek nőgyógyászat? Hogy zajlik?
Sziasztok,
13 éves lány vagyok, és a háziorvosom beutalt a Heim Pál kórházba gyermek nőgyógyászhoz. Megnéztem a rendelést, és egy férfi az orvos.. Halálra izgulom magam, tudom, hogy nem kéne kínosnak lennie, mert az is csak egy testrész, de még is az, és ez olyan szar.. Ráadásul félek is, mert nem tudom, milyen lesz, plusz, hogy milyen bajom van.. Valakinek tapasztalatok? Kicsit hibásnak érzem magam azért, amiért ide kerültem, hogy talán rosszul csináltam valamit..
Valaki, aki már volt, tudna segíteni? Egy kis lelket önteni belém?
És akkor most kezdek egyre jobban kiakadni..
Basszus, már az orvosokban sem bízhat az ember, vagy mi van?
Ha megkérdezhetem, miért, mit gondoltok, mi lehet a problémám, amiért endokrinológust kell felkeresnem? Mert most már tényleg egyre jobban parázok az egész miatt, és kezdek összezavarodni. :(
Más időpontot kaptam. Utánaolvastam a PCOS-nak, azt írták, hogy "A PCO-szindrómás nők jellemzően vérzészavarral küszködnek. Menstruációjuk a normálisnál sokkal ritkább, vagy egyáltalán nincs."
De nekem hogy lehetne ilyen betegségem, ha nem ritkább, hanem több? Mondjuk most rendesen megvan, hála égnek, mindjárt meglesz az egy hónap és még nem jött meg. De közben meg mégis a bőröm olyan, mintha kissé libabőrös lennék a karomon, nem túl szép, és hát amúgy is eléggé szőrös vagyok. Teljesen elegem van, mert közben meg anyut nem érdekli és mindig csak mondja, hogy ez nála is így volt meg normális meg a hormonok - és 10-én is ezért nem mentünk, mert hát minek, meg felhoztam neki az endokrinológust, hát úgy kb. hülyének nézett. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!