Alhasi fajdalmam van, enyhe, olyan, mint mikor menstruacios gorcs, ilyen siman elviselheto. Mitol?
1-2 hete. Nem hanyok, nincs hasmenes, nincs semmifele jel arra, hogy barmilyen bajom lenne. Mondjuk erosebb a folyasom mostanaban. De azt gondoltam, hogy az edzes miatt faj. Vagy sok tojast eszek, attol lehet? De igy tenyleg sokat, ma pl
5ot ettem. Tudom, hogy ultrahang meg minden, de az ha most bejelentkezek, egy honap. legyszi,mi lehet?
Szerintem egy sima telefon a nőgyógyásznak is megteszi, esetleg ő javasolhat további kivizsgálást.
Tojásnak semmi köze, 5 tojás meg nem sok. Régen volt divat károgni a tojás miatt, semmi alapja nincs.
Vannak dolgok amik felfújnak nagyon, én mostanában azt vettem észre ha rizset eszek kivagyok tőle.
Lehet marhaság, de azt olvastam, hogy nőknél menzesz alatt azért gyakori a hasmenés, mert az agyad küldi a jeleket, hogy "görcsöjjé'" a méhedbe, de hogy elvileg annyira közel van a két tájék, hogy néha a jel elvész és a beleidet görcsölteti :D
Szóval lehet fordítva is működik. Már ha egyáltalán ennek van alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!