"Hozzáértők": az alábbi UH képek alapján van rá esély, hogy a mellemben (mellbimbó alatt, mögött) található csomó rosszindulatú?
Sajnos a rendszer elfordította a képet, remélem így is látható.
Köszönöm előre is!
Nekem az alakjából nézve egyszerű cisztának tűnik.
De tovább küldtek szövettanra?- be van gyulladva? - milyen tüneteid vannak még?
Többet tudnék úgy mondani.
Köszönöm a válaszokat!
Semmilyen tünetem nincs igazából, már megvan ez a kis csomó minimum 3 éve, akkor jól ki tudtam tapintani, mostanra azt hittem, hogy már elmúlt mert nehezebben kitapintható.
Nem küldött szövettanra, azt mondta, hogy 6 hónap múlva mindenképp menjek vissza, hadd lám addig változik-e. Tekintettel a koromra (26) stb stb, azt hoszi jóindulatú, de csak 80-90%-osat tud UH alapján mondani.
Kihangsúlyozta, hogy mindenképp menjek szeptemberben, de ezen kívül nem tudott mit mondani igazából.
Köszönöm a válaszaitokat!
Sajnálom, kedves utolsó.. Mi történt veled, hogy vagy??
Igen, ez is lehetséges. Ami aggaszt talán, hogy anyum felőli nagymamám mindkét lánytestvére mellrákban szenvedett, egyikük 27-28 éves kora óta, már el is hunyt.
Mindegy, ezen most nem gondolkodom 6 hónapig.
Igen ez viszonylag szimmetrikus. Folyadékkal teli, azért sötét belül!
Szóval jóindulatú szerintem és folyadék-ciszta (nyirokváladék stb).
Figyelni kell, de semmi extra.
Nekem a nagy szeméremajkamon van egy 15 éves korom óta (11 éve)... no problem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!