Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem csomagoljátok be?

Miért nem csomagoljátok be?

Figyelt kérdés

Ezen a nyáron dolgozom egy cégnél, ami takarítást vállal egy suliban. Na én ebben a suliban szoktam takarítani, és a kukákban a zacskókat is én cserélem. Nem mondom, NAGYON gusztustalan, amikor egy véres tampon/betét van a kukában, becsomagolatlanul. Emberek, ha a kukába dobtok valamit, akkor nyilván valaki azt ki fogja szedni onnan! Oké, hogy a zacskót fogjuk meg, de ez akkor is undorító, mert a vérszagot így is érezni, akár hiszitek, akár nem.

Milyen érzés, mikor kinyitjátok a kukát, és látjátok, hogy van benne 3-4 tampon meg betét, és mindegyik véres? És tudjátok, hogy ki kell vennetek a zacskót, amiben benne van...

Hihetetlenül undorító! Otthon persze becsomagoljátok, mert hát mégis, anya-apa látja, de könyörgöm... ami otthon megy, az miért nem megy máshol is? Én mindig becsomagolom, nekem öt másodperc, ez annyira nagy kérés?

21/L

2010. máj. 12. 01:49
 1/9 anonim ***** válasza:
57%

Én nem csomagolom, hanem simán lehúzom a wc-n,

de a kérdés jogos :)

2010. máj. 12. 01:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehúzod? :O Nem dugult még el a vécé?
2010. máj. 12. 03:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyunk egyformák.Ha valaki már azt látja, hogy csomagolás nélkül van a kukában a motyó, valószínűleg ő is így dobja be, ha amúgy máskor nem így csinálná. Ez a világ pedig nem az empátiáról szól.Ha ezt vállaltad, hát szorísd össze a fogad, és tedd a dolgod. Mást úgysem tehetsz.Idegeskedni mások miatt annyi, mint önmagunkon bosszút állni.
2010. máj. 12. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Ezen már én is gondolkodtam. Én mindig becsomagolom, és szerintem mástól is elvárható lenne.

Az elsőnek meg üzenem, hogy tampont WC-n lehúzni tilos.

2010. máj. 12. 22:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Második: de attól, hogy egyesek igénytelenek, miért kell átvenni ezt a rossz szokást? Olyan sok időbe telik becsomagolni? :O Elmegy a vonatotok? Ez szörnyű! Ha arra gondolok, hogy a mai tinédzserek szülei még jólneveltek voltak... akkor azt hiszem, jogosan teszem fel a kérdést: erre miért nem tanítják meg a gyerekeiket? A Bravo meg a többi tiniújság miért nem ejt egy apró bejegyzést, hogy "figyi ezt így kéne". Erről senki nem világosítja fel őket, pedig ez egyáltalán nem higiénikus, és nem is természetbarát...
2010. máj. 12. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Sajnállak, de gondolj bele: Egy tampont mibe lehet csomagolni, ha nincs nálunk semmi?
2010. júl. 28. 12:53
 7/9 anonim ***** válasza:
WC-papírba például? Vagy zsebkendőbe? Ha menstruálok, ilyen dolgok nélkül alapból nem WC-zek meg cserélek tampont...
2010. júl. 28. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Én mindig beszoktam csomagolni, de valakik nem visznek semmit... Tényleg undorító, más szemszögből meg lehet érteni, ha nincs náluk semmi.
2010. júl. 28. 13:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Még sosem dugult el tőle a wc, akkor mért tilos lehúzni?

:D

2010. júl. 30. 04:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!