Miért nem csomagoljátok be?
Ezen a nyáron dolgozom egy cégnél, ami takarítást vállal egy suliban. Na én ebben a suliban szoktam takarítani, és a kukákban a zacskókat is én cserélem. Nem mondom, NAGYON gusztustalan, amikor egy véres tampon/betét van a kukában, becsomagolatlanul. Emberek, ha a kukába dobtok valamit, akkor nyilván valaki azt ki fogja szedni onnan! Oké, hogy a zacskót fogjuk meg, de ez akkor is undorító, mert a vérszagot így is érezni, akár hiszitek, akár nem.
Milyen érzés, mikor kinyitjátok a kukát, és látjátok, hogy van benne 3-4 tampon meg betét, és mindegyik véres? És tudjátok, hogy ki kell vennetek a zacskót, amiben benne van...
Hihetetlenül undorító! Otthon persze becsomagoljátok, mert hát mégis, anya-apa látja, de könyörgöm... ami otthon megy, az miért nem megy máshol is? Én mindig becsomagolom, nekem öt másodperc, ez annyira nagy kérés?
21/L
Én nem csomagolom, hanem simán lehúzom a wc-n,
de a kérdés jogos :)
Ezen már én is gondolkodtam. Én mindig becsomagolom, és szerintem mástól is elvárható lenne.
Az elsőnek meg üzenem, hogy tampont WC-n lehúzni tilos.
Első vagyok.
Még sosem dugult el tőle a wc, akkor mért tilos lehúzni?
:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!