Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Háziorvos ad erre gyógyszert?

Háziorvos ad erre gyógyszert?

Figyelt kérdés
Holnap el mennék a háziorvosomhoz,mert egy hete szexeltem párommal,azóta hüvelyi fájdalmaim vannak,szerintem elkaphattam valami fertőzést,ahol lakok,sajnos nagyon rossz az egészségügyi ellátás,egy nőgyógyászati vizsgálatra egy hónapot kell várni,a legközelebbi maszek nőgyógyász Pedig elég messze van. Szerintetek ha holnap ezzel felkeresem a háziorvost,tud nekem segíteni,Vagy feleslegesen megyek?
2017. márc. 20. 16:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Vizsgálat nélkül nem fog felírni semmit. Viszont nem tud megfelelően megvizsgálni, nőorvoshoz fog irányítani. Menj el nőgyógyászhoz, ha messze van, ha nincs! Egy hónap alatt jól elterjedhet a fertőzés, ha valóban az.
2017. márc. 20. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Uh elszomorodtam...akkor marad a szenvedés míg nem jutok el nőgyógyászhoz...sajnos még tanuló vagyok, szüleim nagyon nem állnak mellettem,fogalmam sincs mikor jutok orvoshoz
2017. márc. 20. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!