Egy csöves nő mit rak be menstruációnál, ha nincs pénze?
Figyelt kérdés
A kérdésem nagyon komoly,ezen gondolkozok 1-2 órája.Zsepit?Vagy..Most mit?Komolyan2017. márc. 19. 23:39
1/5 anonim válasza:
Hát, én nem sok nő csövessel találkoztam, de akiket láttam azok tuti 50 felettiek, szerintem már nem menstruálnak. Ha esetleg igen, akkor szerintem nem rak be semmit és hagyja folyni
2/5 anonim válasza:
Szerintem vagy hagyja folyni vagy rongyokat, utóbbit talál a szemétben eleget.
3/5 anonim válasza:
Pár hete.ilvastam erről egy cikket. Mivel ritkán esznek, és fáznak, stb, ezért a nem létfontosságú funkciókat a szervezet megszűnteti. Így a többségük nem menstruál (olyan ez, mint a hátországban lakott nők többsége, akik a háború alatt sokszor szintén nem menstruáltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!