Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Görcsölök, de nem jön meg. Mi...

Buk.Adri kérdése:

Görcsölök, de nem jön meg. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

A ciklusom általában 33 napos,de ez ma a 45. nap. Ugyanúgy görcsölök,de semmi. (terhesség kizárt)

15/L

2017. márc. 19. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:

15 evesen meg ne varj pontos menzeszt. Ha nem lehetsz terhes, akkor semmi nincs. Szeszelyes dolog. 26 evesen mar semmi sem lep meg, vagy ijeszt meg. Kesik, hamarabb jon meg, barna, keves, tul sok, csak 3 nap, jezusom mar 1 hete verzek, stb stb ezeken ne akadj fenn.

Erdemes viszont raszanni azt a havi 5 percet mig egy menstruacio szamolo applikacioba bepötyögöd az aktualis törteneseket. En a Clue nevu appot hasznalom. Nogyogyasznal jarok hasznos, mert ott van a menzesz naplo a mobilomon es mindig beleirom h valami extra tortenik. Erosebb fejfajas. Szagokat ugy erzem mint egy farkaskutya. Meg a fent felsoroltakat is naplozom.

2017. márc. 19. 11:11
 2/4 anonim válasza:
Lehetséges, hogy még nem "állt be" a menstruációd. Nekem 14 éves korom óta van meg, most 18 vagyok, de nekem sem pontosan jön meg. Ezt elég sok tényező befolyásolja. Pl időjárás , stressz stb. Esetleg beszélj anyukáddal és ha nem jön meg, akkor menjetek orvoshoz, nehogy valami baj legyen.
2017. márc. 19. 11:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Négy éve mensizek,azóta használom a ciklus.hu-t. A második évtől már beállt,azóta egyszer sem késett mindig 33. napra jött meg, de ezen az éven mindig +1 hét.. Ezért ijedtem meg,mert ez már 12 napja késik..
2017. márc. 19. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Elso vagyok. Stressz hatasara nem jott meg 3 honapig. Aztan par evre ra stressz, 2 honap semmi. Par hete vizsgak, nem jott meg. Ha intenziven fogyozol szinten kesik/nem jon meg. Ha korosan sovany vagy nem jon meg.
2017. márc. 19. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!