Barnázással lehetek terhes? Sürgős választ kérek.
Figyelt kérdés
Egy hete barnázok és közben rosszullettem állítólag peteéres volt és azért. A rosszullétet úgy értem hogy görcsöltem de eltért a menstruációs görcstől. A barátommal védezünk csak az elejŕn kb 2 percig nem én "előjátéknak" nevezném. És egy hete barnázok.2017. márc. 18. 08:52
1/12 anonim válasza:
Mit jelent ez az előjáték? Be is rakta?
50-50%
4/12 A kérdező kommentje:
Igen mert még fáj és tényleg kevesebb volt mint 2 perc
2017. márc. 18. 09:04
5/12 anonim válasza:
Teherbeesésnél nem az idő számít! 1 perc alatt is teherbe lehet esni,ha az előváladék felkerül a hüvelyedbe.
6/12 A kérdező kommentje:
De állítólag azzal minimális az esélye. De ha van barnázás akkor is előfordulhat? Mert amúgy semmi jele nincs szedülés és hasonló tünetek
2017. márc. 18. 09:12
7/12 anonim válasza:
A minimális szerinted egyenlő a semmivel? Egyébként,ha peteéréskor nem szoktál görcsölni és nem szokott pecsételő vérzésed lenni,ráadásul 1 hete pecsételsz,az terhesség nélkül is jelenthet problémát.
8/12 A kérdező kommentje:
Ezelőtt egy évvel már volt hormonzavarom és akkor menstruáció után mindig arnáztam a doktornő akkor azt mondta hogy minden érték rendben van. És utánna elmúlt de most megint van valami. De eddig nem barnáztam csak ezen a héten
2017. márc. 18. 09:22
9/12 anonim válasza:
Akkor lehet,hogy az van ismét.
10/12 anonim válasza:
Aktus után két héttel lehet tesztelni. De nagyon ne nyugtasd magadat, ugyanis védekezés nélkül dugta be a farkát, tehát simán lehetsz terhes.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!