Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 3 hete tartó barna folyás?...

3 hete tartó barna folyás? MItől lehet? SEGÍTSETEK?!

Figyelt kérdés

Mostmár kicsit görcsölök is...de semmi nagyobb mennyiségű folyás.Vér nincs,csak barna pecsét. (egész nap 1 tisztaságival.)(mikor wc-után törlök akkor mindig olyan a wc papír.

3.hete tart már. Bárányhimlősek a gyerekeim, segítség nincs...dokihoz csak max jövőhéten tudok menni. Valaki hasonló helyzetben?

2010. máj. 11. 12:33
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
nem szedek fogamzásgátlót, 8 hónapja szültem, 6hónapig szopi, addig nem is jött meg. 7.hónapra jött meg, az normális volt. de rá 2 hétre elkezdtem barnázni. Na ennem már 3.hete. Most kellene újra megjönnie...de csak némi görcs, és ugyanaz az undok barnázás.
2010. máj. 11. 12:36
 2/11 anonim válasza:
újabb baba.
2010. máj. 11. 13:06
 3/11 A kérdező kommentje:
nem hinném...igazából együtt se voltunk a párommal.
2010. máj. 11. 13:18
 4/11 A kérdező kommentje:
mire peteérés lett volna már barnáztam.
2010. máj. 11. 13:20
 5/11 anonim válasza:
akkor paszolok,menj dokihoz ahogy megteheted.
2010. máj. 11. 13:23
 6/11 anonim válasza:

na ez engem is érdekelne,mert hasonló cipőben járok mint Te.barnázok már én is kb 3-4 hete(pontosan nem tom mikortól).én először idegeskedésnek fogtam fel,mert most volt az esküvőnk,meg a fiunk keresztelője,és gondoltam h megjön(2 hónappal szülés után volt azóta nem),de nem akar,csak barnázgatok.nekem is elég csak a tbetét.az esküvő is már 1,5 hete volt,és nem múlik.dokihoz nem tom mikor tudok eljutni,mert nincs ki vigyázzon addig a fiamra.8,5 hós

szóval én is kíváncsi vagyok a válaszokra.

/S/

2010. máj. 11. 14:16
 7/11 anonim válasza:
Nekem sógornőm volt hasonló helyzetben. Neki is megjött először aztán meg csak barnázott, meg görcsölt. Ő sem szedett fogamzásgátlót. Azt nem tudom neki meddig tartott, de többször is így volt neki. Aztán megjött neki rendesen.
2010. máj. 11. 14:18
 8/11 A kérdező kommentje:
én valami hormongondra gyanakszom...még várok picit....
2010. máj. 11. 15:59
 9/11 anonim válasza:
Sziasztok! Valaki elmondaná mi lett a vége ennek a hosszantartó barnázásnak? Mi babát szeretnénk. A havi menzim elég fura volt,kevés is volt és a szokasos egy hét helyett 4 napig tartott. Csináltam tesztet menzi után egy héttel is,de negatív. Viszont menzi után volt egy hét,amikor semmi folyásom nem volt,most viszont 1 hete tart a barnázás,ami egyre sötétebb színű,de menzinek csak 2 hét múlva kellene lennie....
2015. júl. 19. 09:46
 10/11 anonim válasza:
Valaki leírná mi lett a vége? Nagyon köszönöm
2017. jan. 12. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!