Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hüvelygombám van?

Hüvelygombám van?

Figyelt kérdés
Nincs folyásom, nem is viszket, de kicsit csíp a hüvelybemenetelnél? Hüvelygomba lehet?
2017. márc. 17. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nem is gomba akkor fertőzés. Vagy valami irritálja, vagy megvagtad borotvaval. Vagy felfazas.
2017. márc. 17. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Most menstruáltam és arra gondoltam, hogy esetleg a tampontól lehet-e? Mert nagyobb tampont használtam, mint kellett volna, és talán felsértehette a területet.
2017. márc. 17. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A hüvely ph-ja felborul kicsit menszesz előtt és után, ilyenkor szoktak ph visszaállító kúpot használni,amit bármelyik patikában kérhetsz. Enyhe fertőzésre is jó,persze ha nem múlik pár napon belül akkor irány a nőgyógyász.
2017. márc. 18. 11:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Még azt elfelejtettem mondani, hogy sokak szervezete nem tolerálja a tamponhasználatot (köztük én sem),cserélj betétekre én azt tanácsolom. Nekem több nőgyógyász is mondta,hogy felejtsem el a tamponokat,mert akármennyire is népszerű és kényelmes nem egészséges. Én mindig begyulladtam tőle. A hüvelyflórám felborult tőle, hiszen magába szívta azt is ami a természetes közeghez szükséges, holott az adott ideig használtam csak. Persze sokan nem érzékenyek rá, de aki az mint én vagy esetleg te nem ajánlatos ilyet használni.
2017. márc. 18. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!