Babaolaj tampon felrakásához?
Hiába van erős vérzésem, van hogy mégsem akar felcsúszni a tampon. Olyan érzés mintha száraz lennék belül, ami elég valószerűtlen.
Amúgy is babaolajjal kenem az egész testem amúgy, de azért meg szeretnék róla győződni h biztonságos-e?
Rendben, akkor babaolaj kilőve. Köszi a válaszokat.
Esetleg valami tippetek, hogy hogyan tudnám ilyenkor felhelyezni a tampont? Leginkább fürdés után, és tampon kivétele után nem tudom felhelyezni, amikor 'tiszta' vagyok. Ha várok egy kicsit, hogy meginduljon a vérzés akkor megy, de ezt nem tehetem meg suliban, hogy várok egy kicsit, hogy belevérezzek a betétembe aztán visszamenni a mosdóba, macerás, plusz elég rossz utána a véremben ülni...
Azt hiszem, sejtem, mi a baj. Tehát amikor kiveszed a tampont, nem tudod felhelyezni a következőt, mert az előző miatt szinte alig véres a hüvely "eleje". Én ilyenkor kicsit izgatni szoktam magamat, akkor több fehérfolyás termelődik, így felcsúszik a tampon. Vagy csinálhatod azt, hogy picit vársz a fülkében, amíg lejjebb folyik a vér. Esetleg egyik szünetben vedd ki a tampont, és csak a másik szünetben tegyél fel újat (bár akkor meg már nem maradsz tiszta).
20N
"Izgatni szoktam magam hogy feher folyas termelodjon"
Angyalom azt nedvnek hívják :)
Amúgy azért nem tudod felrakni mert a vér nem folyamatosan folyik. Amikor kihuzod a maradék ver is jön vele. Persze nem mindenkinél van ez igy. Ha ennyire nem megy akkor legyen nálad tisztasági betét es addig rakd azt be aztan ha érzed a vért akkor mehet a tampon.
De semmiképp ne kenj belülre semmit es a tamponra se.
(Utolsó voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!