Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » AIDS-es vagyok?

AIDS-es vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nőgyógyásznál voltam tegnap. Rákszűrést végzett kontroll vizsgálatot és egy hüvely vegyvizsgálatot.

A rákszűrés eredményét jövőhéten tudom meg, az ukltrahang felvételem az teljesen jó petefészek , méh mindegyik rendben van de a hüvely vegyvizsgálat ahol a hüvely phja van mérve nem lett jó . A tejsavbaktérium hiányzik a hüvelyemből.

Félek, hogy valami komoly nemi betegségem van AIDS , vagy méhnyakrák ..mivel az az érték rossz. ÉÉn 25éves vagyok két férfival voltam eddig két volt barátommal féléve senkivel de volt párom állítólag sok nővel együtt volt előttem. Utólag tudtam meg aggódok, hogy összeszedhettem valamit.

Szerintetek nagy baj van?

2017. márc. 13. 12:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%

Ezt ki tudná neked megmondani a neten keresztül????

Miért nem kérdezted emg az orvost?

2017. márc. 13. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
Az AIDS vírusa ill. az ellene termelődött antitest vérből kimutatható. A tejsav baktérium viszont nagyon kell a hüvelybe, annak hiányában elszaporodhatnak a nyálkahártya károsodást okozó egyéb baktériumok.
2017. márc. 13. 12:19
 3/15 A kérdező kommentje:
az orvosom szerint nem nemi betegség de félek, hogy mi van ha mégis azt mondta hogy valószinű az influenza okozta ezt nálam mivel beteg voltam ab-t is szedtem
2017. márc. 13. 12:21
 4/15 anonim ***** válasza:

Nézd... egyáltalán nem baj, ha az ember kissé aggódik, meg túl óvatos, de azért az AIDS szerencsére még elég ritka betegség. Nem, nem szabad fél vállról venni, de sokkal, de sokkal valószínűbb, hogy valami egyszerűbb betegséget kaptál el.

Egyébként meg gondolom, felelősségteljes nőként védekeztetek az exeddel, a HIV pedig máshogy elég nehezen terjed.

2017. márc. 13. 12:33
 5/15 A kérdező kommentje:
gyógyszert szedek... de belém szóval nem védekeztünk csak gyógyszerrel de féléve már nem vagyok vele
2017. márc. 13. 12:37
 6/15 anonim ***** válasza:

Nézd, ha a nőgyógyász azt mondta, ez az eltérés nem nemi betegség, akkor első körben hidd el neki, elvégre ugyanis ő a szakember. Vagy ha nem bízol meg benne, keress másik nőgyógyászt és kérj második szakvéleményt.

Másodszor, ha nemi betegségtől tartasz, menj el a legközelebbi szűrőhelyre, ahol nemi betegségekre szűrnek, ess át a vizsgálaton, és legalább nem stresszelsz feleslegesen.

2017. márc. 13. 13:34
 7/15 anonim ***** válasza:

Jó, ez mondjuk nagy felelőtlenség volt. Alapszabály, hogy olyannal nem fekszünk össze gumi nélkül, akiről nem tudjuk 100%-osan, hogy nem "tiszta".

De ettől függetlenül nem valószínű, sem az, hogy ő HIV+, sem az, hogy te elkaptad.

Egyébként a Szent László klinikán végeznek szűrést, aznap délután már meg is van az eredménye, szóval ha nagyon izgulsz, akkor akár már holnap is tudhatod, hogy egészséges vagy. ;)

A továbbiakban meg kicsivel több felelősséget!

2017. márc. 13. 13:36
 8/15 A kérdező kommentje:
én meg pánikbeteg vagyok és nagyon félek jövőhétig mi lesz tuti valami komoly baj van :/ nem értem mitől rossz a hüvely phm lehet méhnyakrákom van vagy tényleg aids:(
2017. márc. 13. 13:40
 9/15 anonim ***** válasza:
Nem szedtél mostanába antibiotikumot?Az is okozhat ilyen problémát.Vagy egy erősebb menstruáció is.Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni.
2017. márc. 13. 14:29
 10/15 anonim ***** válasza:
Bocsi,most olvastam,h szedtél.De akkor majdnem biztos,h attól van.
2017. márc. 13. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!