Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van az, hogy nekem ha...

Miért van az, hogy nekem ha megjön, nem "csak" sima mensis görcseim vannak? 15/L

Figyelt kérdés
Nekem amikor megjön, elsősorban nem a méhemnél és petefészkemnél érzek fájdalmat, hanem hátul, a derekam vonalánál a vesémnél. Utána most meg átment a fájdalom a bordáim aljához, jobb oldalon, ahol úgytudom a májam van. Pár percig iszonyúan szúrt ott, de most már nem annyira, most megint inkább a veséim fájnak. Másnak is vannak ilyen fájdalmai a menstruáció első napjaiban?
2017. márc. 8. 21:50
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Mindenkinek mas.

Nekem is faj a derekam, a combjaim, terdeim. Pont tegnap jött meg es a koldokomnel elkezdett szúrni, aztan a méhem es az egesz hasfalam is. A hasam pedig brutálisan faj.

Szoval normalis.

2017. márc. 8. 21:54
 2/3 anonim válasza:
49%

Nekem a hátam szokott nagyon-nagyon fájni, olyankor azt csinálom (ha van rá lehetőségem), hogy a hátamra fekszem, és elkezdek "hintázni"...

Szerintem is normális :)

15/L

2017. márc. 8. 22:32
 3/3 Sunshinedoll ***** válasza:
Normális, ha fáj a derekad. nekem is a derekam szokott fájni leginkább.
2017. márc. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!