Száraz korpás fejbőr?!
Rabócky Gyöngyi hajgyógyászt. Nekem zsíros korpás problémám van, és semmi nem segített eddig az emiatti hajhulláson, csak amit ő adott rá.
Amit ne használj rá: semmiféle alkoholos dolgot, mert szárít. Száraz vagy korpás hajra való samponokat is felejtsd el, válts át sima babasamponra, DM-ben kapható Baby Love, 400 Ft egy flakon, és nincsenek benne olyan káros, szárító anyagok, mint az átlag samponokban.
Szerintem nézd meg az összetevők listáját, és amiben benne van amit fentebb írtam az Aussie-ról, azaz SLS-t tartalmaz, azt inkább hanyagold. A Lushnak a samponjait nem ismerem, nem próbáltam, viszont a fürdőtömbjeikben használnak SLS-t. Sampont fentebb ajánlottam, sima babasampon, DM márka, Baby Love. A Rossmannak is van hasonló, de abban kamilla is van, és az szárít egy kicsit (próbáltam azt is, szerintem a Baby Love jobb).
Ha nagyon viszket, az fertőzés jele, vagy irritációé. Ha a babasampon mellett is megmarad, akkor próbálj a samponba pár csepp teafa illóolajat cseppenteni, vagy citrocseppet. Nekem ezek váltak be, felváltva használva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!