Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől van ez? Tegnap mikor...

Mitől van ez? Tegnap mikor pisiltem nagyon nyilalt a hasam és kicsit véres is volt a vizeletem. A nyilalógörcs azóta se múlik és fél óránként járok pisilni. Nemi beteg nem lehet mert védekeztünk akkor mégis mitől van ez?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:
húgyúti fertőzés
2010. máj. 10. 14:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Az. Menj urológiára, vagy ha jobb háziorvsod van, akkor oda.
2010. máj. 10. 14:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Fiú v lány vagy? Szerintem felfáztál és az okozza ezeket a kellemetlen tüneteket. Menj el a háziorvoshoz, velem is volt már ilyen, felírd egy gyógyszert amit este az utolsó pisilés előtt kellett bevennem, reggelre már semmi bajom nem volt. Amúgy meg, kád forró vízbe önts egy kiló sót, majd ha feloldódott ülj bele egy 30-40percre, az jó mert megöli a bacikat és enyhíti a tüneteket.
2010. máj. 10. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
19:03 felfázás nevű betegség nincs, húgyúti fertőzés van ....
2010. máj. 10. 20:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Lány vagyok am köszönöm a válaszokat ma voltam orvosnál kaptam gyógyszert is remélem mihamarabb megoldódik..:S
2010. máj. 11. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!