Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha az ovulacios teszt nem...

Ha az ovulacios teszt nem mutat ovulaciot, az mennyire megbizhato?

Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 23:33
 1/1 anonim válasza:
Nekem ez a mostani a harmadik olyan ciklusom, amikor végig negatív a one step normál erősségű teszt. Bár rendszeres és szabályos ciklusaim vannak, végig teszteltem, mert biztosra akartam menni. Így most van kb. 60 nrgatív tesztem. Elkeseredve mentem oevoshoz, hogy csináljon valamit, mert nincs ovum. Egyből cainált uh-t és azt mondta, tuti biztoa, hogy kb.egy nappal ezelőtt volt peteérésem. Ciklus 15.napján volt az uh, 28 napos ciklus. Azt mondta, hagyjam a fenébe a tesztet, lutri az egész. Később vérvétel is igazolta, hogy tényleg volt ovu. Egyébként korábban is használtam tesztet, akkor nem volt gond. Most valamiért nem jött be
2017. márc. 7. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!