Tegnap kellett volna megjönnie, de csak krémes váladékom van. Mensi lesz?
Figyelt kérdés
tegnap kellett volna megjönnie de csak krémes váladékom van! nagyon fáradtnak érzem magam de olvastam ez lehet a menszesz jele is! émelygés is volt majd 2 hétig de most már csak fáradság van de az nagyon!2007. nov. 20. 19:12
1/4 anonim válasza:
Szerintem nem lesz mensi!
Minden tüneted terhességre utal!
2/4 anonim válasza:
Szia, nekem pénteken-szombaton kellett volna megjönnie, azóta csak barnázok és csak keveset, és nem is érzem, hogy megjönne. Viszont ez nem jelent még semmit, az émelygés nekem is megvolt és a mellfeszülés durván, viszont tegnapelőtt a teszt negatív lett. Én most még várok 2 napot és csinálok új tesztet. Javaslom, hogy tesztelj egyet amint tudsz, az egy napos késés még sajna nem jelent sokat, látod, nekem már 4 napja késik. Azért kitartást!
3/4 anonim válasza:
en is varnek meg egy kicsit aztan teszt,a tuneteid utalhatnak babara is meg mensire is,de hamarosan ugyis kiderul,addig meg ha nem birod kivarni tesztelj.
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez lehet bébi. Nekem is volt krémes váladékom, olyan érzésvolt mintha megjött volna. Nekem emellett 6 napot késett, émelyegtem is, csak sajnos az én babám nem maradt meg. Várj még egy pár napot és csinálj egy tesztet! Ha összejött, GRATULÁLOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!