Hüvelynyílás alatti picike, fájdalmas (kinézetre mintha egy kis égési sérülés lenne) seb mitől lehet és hogyan lehetne kezelni?
Sziasztok!
Körülbelül másfél hete alakult ki hüvelybemenet alatt egy kis foltocska, ami súrlódásra különösen érzékeny, vizelés közben pedig csíp, de nem viszket. Amikor megpróbáltam megnézni magamnak tükörben, egy kis kör alakú, vörös heget láttam, ami mintha egy égési felületre emlékeztetne. Nagyon kényelmetlen, mert fájdalmas, de (még) nem annyira tűrhetetlen, de azért nyugtalanít. Volt már innen valakinek hasonló? Szeretnék elmenni nőgyógyászhoz, de az egészen biztos, hogy nem fogok azonnal időpontot kapni.
Nagyon, nagyon hálás lennék, ha valaki tudna tippet adni ezzel kapcsolatban.
Egyébként aktív szexuális életet élek, DE kizárólag egy partnerrel, aki a barátom személyét képezi! Egy éve vele vagyok, nem beteg.
Esetleg lehet ez egy kis sérülés, ami egy együttlét alkalmával keletkezett?
Nem borotvalkozol? Lehet azzal vagtad meg.
Kicsit pihentessétek az együttléteket hátha elmúlik.
Igen igen, sőt, most, hogy mondtátok, jobban megnéztem, és bizony, egy icipicit még a nyíláson belül is van, szóval úgy a "kapuban" szinte! És csak fáj, ha súrlódik mondjuk, de nem érzek viszketést... Hólyagosodást előtte nem láttam..
Borotválkozom is, szóval még ez is lehetséges akár... Nem mondtok hülyeséget, inkább lehet, én vagyok a hülye, hogy egyből megrémít a dolog, de ilyesmire például nem is gondoltam.. Nagyon, nagyon köszönöm hogy válaszoltok! Már bejelentkeztem e-mailen nőgyógyászhoz.
Utolsó, valóban az is könnyen lehet, hogy igazad van, és a barátom volt kicsit "túlbuzgó"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!