Állandó hüvelygomba ellen mit tehetek?
Jó dolog a fogamzásgátló tabletta, de amióta szedem, 2 éve, nem tudok igazán megszabadulni a gombától, hüvelygyulladástól, mert legyengíti a védekezőképességet. Nem szeretném abbahagyni a bogyót, szóval kérlek segítstek. Táplálkozás, életmód, bármit megteszek.
(7 éve egy partnerem van, és mindketten ignyesek vagyunk:a poénosabbaknak:S )
60 fokon mosd a bugyijaidat, a pasid alsóit is, és ne egyél édességet, helyette egyél sok joghurtot.
és mindig kezelni kell a pasidat is egyidejűleg!
Amíg mindketten ki nem gyógyultok belőle, addig gumi, mert a párod visszafertőz.
Egyébként megelőzésre tejsavas irrigálást javaslok gyógyszertári tejsavas oldattal. Ez megerősíti a hüvelyed védekező képességét a gomba (és sok minden más) ellen. Nem árthat egy Candida-diéta sem...
En is igy voltam szüles utan, ha csak gondoltam ra mar viszketett es havi szintem jartam egy evig nögyogyaszhoz. De bar hülyesegnek hangzik amit irok, de nekem is (amikor mar nagyon elegem volt) egy ismerösöm nögyogyaszNÖje! mondta-aki talan hitelesebb, mint egy pasi akinek konkretan meg nem volt hüvelygombaja :)
Szoval az aktualis kencet amit felirtak szedd be vagy kend el stb.. ha ez meg van es elmultak a tüneteitek, mindent alaposan fertötlenits le, az összes kilincstöl elkezdve az egesz lakast, utana (ez az undorito) fogsz egy natur joghurtot belemartasz egy tampont es felhelyezed par orara, utana ket harom napig nincs fürdes se zuhanyzas csak cicamosdas, hogy meg veletlenül se ess kisertesbe(es a nemi elet es tabu). Utana ettöl helyre all a ph a hüvelyedben es ellenallobb leszel a fertöztessel szemben, persze sajnos a hajlamot nem lehet kiiktatni es ez utan is figyelni kell, de ezzel megszabadulsz töle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!