Menses vége felé hüvelykúp?
Figyelt kérdés
A menstruációm végén vagyok,vagyis pár csepp van már csak,de az orvosom kiírt hüvelykúpot,amit szeretnék minél hamarabb elkezdeni használni.
Ma már elkezdhetem vagy várjam meg míg teljesen elmúlik? Lesz valami bajom,ha most kezdem el? Vagy nem fog így használni?
2017. márc. 3. 19:05
1/2 anonim válasza:
Ha tényleg csak pár csepp van már,akkor sztem elkezdheted.Bajod nem lesz tőle,de,ha mégis jobban véreznél akkor kimosná a kúpot.
2/2 anonim válasza:
Elsőnek teljesen igaza van. Én tabletta mellett alig vérzek, az orvos mondta, hogy nyugodtan mehet a kezelés, ha felerősödne hagyjam mert értelmetlenné válik.
Azért nem ajánlják mert kimossa a kúpot a vér és nincs ideje hatni. Ha csak csepegsz nincs ilyen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!