Mekkora baj lehet abból ha az elso levél után abbahagyom a fogamzásgátlót?
Elso levélnél tartok, mar csak egy szem van belole de abba akarom hagyni mert igazából el se akartam kezdeni szedni csak az idióta orvos ezzel elintézte a problemamat. Azóta voltam mar magán dokinal ő azt mondta 3-6 hónap után hagyjam abba. De en nem birom annyira fajnak a cickoim hogy nem tudok hason aludni, a melltartó ahogy nyomja mar lassan megőrjít, csomók vannak benne, pluszba a libidom a béka segge alatt van.
Mellette bromot is szedek es rohadt szarul vagyok tőlük. Szerintem a ketto együtt szedése miatt. Hányinger gyomorfajas stb :(
Tudom hulye vagyok hogy elkezdtem egyaltalan szedni, sőt hogy ki váltottam de azt hittem jobb lesz a gondjaimra :(
A levél végén abbahagyhatod. Így kevesebbet árt, mintha pár szem után hagynád abba.
20N
Igen, lehetséges hogy ez a márka nem jön be, de egyáltalán nem is akarok szedni semmilyet, mert én feleslegesnek tartom.
Csak az orvos azt mondta ha van állandó partnerem (van) akkor szedjem. Ha nem akarom akkor 3 - 6 után hagyjam abba és csak az érdekelt volna hogy esetleg valaki hagyta-e abba 1 hónap után? Mennyit ártanék vele? Régen szedtem sokáig és amikor abbahagytam nekem semmi gondom nem volt, rendesen menstruáltam. Ez volt most a harmadik hogy újkrakezdtem szedni. (De nem akarom, mi gumival védekezünk.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!