Mit jelent hogy a portio hátul, rendesnél kisebb uterus afv-ben szabad környezetben?
Figyelt kérdés
Mai nögyogyászati leletemben ez áll,a portio hátul azt tudom hogy hátrahajló méhem van,illetve mit befolyásol hogy kisebb a méhem a rendesnél?#kisebb méh
2017. márc. 1. 17:57
1/7 anonim válasza:
Elvileg a hátra hajló méh miatt nehezebb teherbe esni. Ha kisebb neked az átlagnál akkor gondolom az is gond lesz majd.
Nekem is hatrahajlo.
2/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ!
Eddég mindenhova az volt irva h az uterus átlagos nagyságu nem értem ma mitől lett kisebb :\
2017. márc. 1. 19:38
3/7 anonim válasza:
Hát érdekes ezt en sem ertem. Lehet semmi bajt nem okoz hogy kisebb. De mitől? Az orvost nem kérdezted?
Menstruacio után nézték? Lehet a méh kicsit megnagyobbodik ha közeleg a vérzés azért lehetett múltkor nagyobb. Gondolom nem mindegy mikor nézik. Aztan lehet hülyeséget írtam.
4/7 A kérdező kommentje:
Januárban valóban menzesz előtt voltam ultrahangon most meg menzes után másfél héttel vagyok,nemis figyeltem csak itthon vettem észre hogy kisebb az átlagosnál :O
2017. márc. 1. 20:03
5/7 A kérdező kommentje:
mármint hogy az van ráirva hogy kisebb az átlagosnál
2017. márc. 1. 20:03
6/7 anonim válasza:
Na hát akkor szerintem azért mert menstruacio elott kicsit " megnő".Nyalkahartya megvastagszik es azért nagyobb a mérete.
Úgyhogy nincs gond :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válsazod megnyugtattál :)
2017. márc. 1. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!