Nem vicc, éjjelente bepisilek.19/L, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Nappal semmi bajom nincs, de már hetek óta szinte minden éjjel átázok, egyszerűen semmit nem érzek, csak arra ébredek hogy nedves vagyok. Tegnap éjjel 12-kor feküdtem le, nem ittam semmit, 3-kor már lepedőt meg hálóinget cseréltem, reggel megint...Már egyszerűen ki vagyok készülve. Azon gondolkozok hogy valami betétet veszek de azért nem szeretném hogy valaki megtudja, főleg nem a barátom vagy valaki a családból tehát ez ki van zárva. Van valami házi megoldás? Már próbálkoztam törölközőt tenni alám de az semmit nem ér. Hasonló tapasztalatok?2010. máj. 9. 17:35
11/13 anonim válasza:
az első válaszoló valószinüleg csak későn érő, nem hinném hogy betegsége lenne.
én is sokáig bepisiltem.
de a kérdezőnek mindenféleképpen ajánlott orvoshoz menni.
12/13 anonim válasza:
Keress fel egy homeopátiás szakembert. Alaposan ki fog kérdezni, őszintén válaszolj mindenre. Fog adni neked bogyót, ami segíthet.
13/13 anonim válasza:
Kedves kérdést felvető!
Nem tudom, aktuális-e még a probléma, mivel látom, egy éve indítottad ezt a kérdést.
Tapasztaltam már a környezetemben ehhez hasonló gondot... Azok a problémák megoldást nyertek részben, rátaláltunk arra, miképp enyhíthető a kín. Utalva egy-két beíró által mondottakra, a kulcs az, hogy tudsz-e uralkodni magadon, mert ha igen, akkor nyert ügyed lehet.
Azt gondolom, ez inkább lelki eredetű gond, mint testi (de nem zárom ki az utóbbit sem, ez más dolgoktól is függ...).
Rem, tudtam segíteni, ha kérdésed van, írd meg bátran...
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!