Ez most normalis vagy mi van?
sziasztok
2Napja jott meg,meg mindig erosen verzek kb.3orankent cserelnem kell a tamponomat mert mindig hamar tele lesz. De a vart menstruacios ido elott jott most kb 4nappal elobb. A naptaram szerint csak marcius 1-jen kellett volna legkozelebb megjonnie,es ebben a honapban nem kellett volna hogy legyen,mivel a ciklisaim hosszuak 34-35naposak. Es rogzitettem a mostanit es teljesen megvaltozott a statisztika most a legro idebb ciklus napok szama 29,a leghosszabb 34korul van. Ez normalis? Csinaltam tesztet,nem vagyok terhes. De arra lennek kivancsi hogy ez most igy normalis hogy elobb jott par nappal vagy nem? Mert az en ciklusaim mindig orara pontosak voltak eddig.
Bocsi ha rossz kategoriaba irtam,kicsit ki vagyok akadva,meg megvagyok ilyedve. Koszi a valaszokat.
Szia
Akkor nem kell aggodnom ugye teljesen normalis ez?
Egyebkeng olyan,mint amilyen szokott lenni,omlik mint a Niagara. Mellgajdalom,hiszti,ingerlekenyseg is megvolt,mellgajfalom kisse meg van,de remelem elmulik.
Koszonom szepen.kellemes estet.
Miért ne lenne normális pár nap késés?! Jézusom... Te se lehetsz tisztában a saját tested működésével. A menstruációt rengeteg minden befolyásolja, nem várhatod el, hogy mindig órára pontos legyen. Nem értem a félelmedet, elvégre csak 3 nappal előbb jött meg, ami teljesen normális. Most így sikerült, ez van.
20N
Nem minden menstruáció ugyanolyan. Ha ez egyszeri alkalom, akkor normális. Este nekem is kevesebb van, mivel vízszintesen fekszem. Az alvadt vér is normális, az a darabokban leváló méhnyálkahártya.
20N
Mondhatni egyszeri alkalomnak igen,mert nagyon ritkan fordul elo ilyen velem,de elo szokott fordulni.
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!