Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehet ettol komolyabb bajom?

Lehet ettol komolyabb bajom?

Figyelt kérdés

s.o.s

Sziasztok

Tegnap este elfelejtettem kivenni a tamponomat(O.B.minit hasznalok)mert elaludtam 20:00kor tettem fel,erre 22:30korul mar aludtunk a ferjemmel! Ma reggel olyan fel hat hat ora korul jutott eszembe rohantam is a furdobe,zzhanyoztam is,csinaltam egy kis huvelyoblitest langyos sima meleg vizzel. Elegge tele volt a tampon. Szerintetek lehet ebbol valami komoly bajom? Nincsenek tneteim,nem erzek semmit sem legalabbis meg nem,remelem nem is lesz. Koszi,bocsi h hosszu lett,kicsit aggodom,es remelem a jo kategoriaban irtam ki.

2017. febr. 26. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen mar velem is előfordult és élek, semmi bajom. Persze nem mindenkinél van ez igy. És máskor ne felejtsd el!! :)
2017. febr. 26. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű, hogy bármi bajod lenne tőle.

Szerintem már nagyon sok nővel megesett az ilyen. Csak legközelebb figyelj oda erre jobban.

2017. febr. 26. 10:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A hüvelyöblítés sokkal ártalmasabb, mint a benn maradt tampon! Semmi bajod sem lesz. a tampontól.
 4/9 A kérdező kommentje:

Akkor ne aggodjak?

Jajj koszi szepen,kicsit megnyugodtam. Soha tobbet nem fogom elfelejteni.

5/9 anonim ***** válasza:
97%
Számoljunk csak: este tíz-től reggel hat-ig az 8 óra. Pont jó ideig volt fenn. Semmi bajod nem lesz.
2017. febr. 26. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem is értem, mi a kérdés, hiszen nagyjából 8 órát volt bent, és a tájékoztatóban is az van hogy legkésőbb 8 órán át lehet bent. Ettől semmi bajod nem lesz. Attól már inkább, hogy kiöblítetted a hüvelyedet. Ilyet tilos csinálni, hacsak orvos nem mondja ezt!

20N

2017. febr. 26. 12:09
 7/9 A kérdező kommentje:
Este 20:00kor raktam fel es kb 6:00korul vettem ki,az nem nyolc ora,ha tudnanak paran olvasni magyarul. Ezert aggodtam kicsit. Most vannak kissebb gorcseim,szerintetek attol lehet,hogy bennt felejtettem egy par oraval tovabb? De szerintem ezek csak a menzis gorcsok csak.
2017. febr. 26. 12:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Olvasni tudunk, csak számolni nem. Nem ugyanaz a kettő. :D 10 óra se vészes, nem kell betojni.
2017. febr. 26. 12:56
 9/9 A kérdező kommentje:

Az jo akkor:D

Vettem eszre egyebkent

Koszonom

2017. febr. 26. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!