Lehet ettol komolyabb bajom?
s.o.s
Sziasztok
Tegnap este elfelejtettem kivenni a tamponomat(O.B.minit hasznalok)mert elaludtam 20:00kor tettem fel,erre 22:30korul mar aludtunk a ferjemmel! Ma reggel olyan fel hat hat ora korul jutott eszembe rohantam is a furdobe,zzhanyoztam is,csinaltam egy kis huvelyoblitest langyos sima meleg vizzel. Elegge tele volt a tampon. Szerintetek lehet ebbol valami komoly bajom? Nincsenek tneteim,nem erzek semmit sem legalabbis meg nem,remelem nem is lesz. Koszi,bocsi h hosszu lett,kicsit aggodom,es remelem a jo kategoriaban irtam ki.
Nem valószínű, hogy bármi bajod lenne tőle.
Szerintem már nagyon sok nővel megesett az ilyen. Csak legközelebb figyelj oda erre jobban.
Akkor ne aggodjak?
Jajj koszi szepen,kicsit megnyugodtam. Soha tobbet nem fogom elfelejteni.
Nem is értem, mi a kérdés, hiszen nagyjából 8 órát volt bent, és a tájékoztatóban is az van hogy legkésőbb 8 órán át lehet bent. Ettől semmi bajod nem lesz. Attól már inkább, hogy kiöblítetted a hüvelyedet. Ilyet tilos csinálni, hacsak orvos nem mondja ezt!
20N
Az jo akkor:D
Vettem eszre egyebkent
Koszonom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!