SOS! Megjött, de nincs itthon betét!?
Figyelt kérdés
Mivel meg nem teljesen allt be igy 2 hetre az elozo menstruációmtol számítva megjott, de mivel nem számítottam rá, így nem vettünk betétet. Sajnos sportolás közbe jött meg úgyhogy egy lapáttal még rá is tettem arra, hogy erős lesz a verzésem. Éjszaka nagyon sok szokott lenni, nincs ejjel-nappali bolt a közelbe. Még egy találtam, de az se éjszakai (ilyenkor ha elalszok nagyon és nem veszem észre akkor átázik) Mit tegyek?? 14 l
Köszii
2017. febr. 24. 19:52
1/10 anonim válasza:
Vastag papírzsepi, wc-papír... Anyukádtól nem tudsz kérni?
Máskor MINDIG legyen otthon, sose tudhatod, mikor kell. És így nem ér meglepetés.
3/10 anonim válasza:
Nincs otthon vattátok?A vattapamacs vagy korong is jó.
5/10 A kérdező kommentje:
Anyának most múlt el és elhasználta a tartalékot is! Lenne benzinkút, de csak 6-ig van nyitva, sajnos nincs itthon vatta, de még megnézem és a szomszédaink már 60-70 en túl vannak, aztán nagyon a központba lakunk és ht óvoda, iskola, művház, varroda, orvosi rendelő...stb.
2017. febr. 24. 20:02
6/10 A kérdező kommentje:
De úgy tervezem 1-kor felkelek kimegyek wc-re akkor kijön valamennyi, és 6 kor is kimegyek mert akkor szokott kijönni a legtöbb és hátha túlélem..
2017. febr. 24. 20:05
7/10 anonim válasza:
Ügyeletes gyógyszertár? Szerintem ott is van.
8/10 A kérdező kommentje:
Úgy kordinatoljátok magatokat hogy falun vagyunk..xd amugy nem erzem mostmar azt a "nyomast" h sok lesz reggelig koszi a valaszokat mindenkinek
2017. febr. 24. 20:55
9/10 anonim válasza:
Rakj magad alá egy törölközőt meg béleld ki a bugyidat is törölközővel ha nem akarod elhasználni az egy betétet amit találtál, a vért azért ki lehet mosni, nem kell majd kidobni mindent ami olyan lett. Holnap meg gondolom suli előtt valaki el tud szaladni neked betétért ha mégis úgy döntesz hogy elhasználod amit találtál.
10/10 anonim válasza:
béleld ki báránnyal! :D bocsánat. De bármi jóóó ilyenkor, akár egy másik bugyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!