Fáj a hüvelyem! Mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a hüvelyem be be nyilal es eg. Multhet penteken voltam kenet vetelen meg varom az eredmenyt. Barmi is a baj odalent a tenyesztes kimutatja,ugye???? Csak keszulne mar el...2017. febr. 23. 21:59
1/6 anonim válasza:
Ki fogja mutatni. Addig használj Canestent. Ha nem is használ, ártani nem fog.
20N
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Az a baj, hogy mar mindent probaltam;canesten,flucomazolt,dea falat tudnam kaparni annyira kellemetlen mar :/
2017. febr. 23. 22:11
3/6 anonim válasza:
Nem kellene mindenkivel kufircolni és gumi nélkül .szni.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, de 4 eve hazassagban elek.
2017. febr. 23. 22:22
5/6 anonim válasza:
Ha már próbáltad, és nem hatott, valószínűleg olyan betegség áll a háttérben, amire ezek a szerek nem jók. Akkor marad az, hogy várod a leletedet. Kitartást kívánok, tudom, milyen szar érzés ez... :/
20N
6/6 anonim válasza:
Sajnos nem mutat ki mindent.Nemreg voltam en is,mert nekem sem volt rendbe valami meg latszott is,h gyulladasba van,de negativ lett a tenyesztesem.Hasznaltal huvelyflora helyreallitot?Nem szaraz a huvelyed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!