Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 72 órás gyógyszer hogy hat a...

72 órás gyógyszer hogy hat a menstruációra?

Figyelt kérdés

Szombaton történt egy kis "baleset". Elvileg minimalis esélye van de én a biztonság kedvéért vettem be 72 orás gyógyszert hétfőn és kedden kellett a második reszét. A tájékoztazóban azt írták hogy ha 5 napot késik menjek orvoshoz. Máshol azt írják normális ha késik vagy kiesik. De elvileg a 72 órástól jön meg. A kérdéseim a következők:

Mettől kell számítani az 5 napot?

A 72 órás gyógyszer mennyire befolyásolta a menstruációmat ha 3 nap után nem jött meg de görcsöltem?

Mennyire befolyásolta a 72 órás gyógyszer a mensteuáciomat ha nem volt szükség a gyógyszerre csak elővigyazatosságból vettem be? Nagyon meg voltam Ilyedve. Nem vagyok már kiskorú, kérem értelmes és ne a bunkók válaszoljanak

#menstruáció #72 órás gyógyszer befolyásolása
2017. febr. 23. 21:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én 1 db bogyót kaptam. A normálisan beállt mensim-28 naponként- megzavarta vagy 6 hónapig. Nem csoda, egy erős hormontartalmú cucc.
2017. febr. 23. 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten felboríthatja a hormonháztartásodat a gyógyszer, így előfordulhat, hogy késik. Szerintem ezzel a dologgal érdemes lenne nőgyógyászhoz fordulni, ha nincsenek leírva a válaszok a kérdéseidre a betegtájékoztatón.
2017. febr. 23. 21:26
 3/11 A kérdező kommentje:
De ha nem is fog megjönni időben attól allítólag hatott a gyógyszer. De nem a menstruáció viszi ki a "dolgokat" ?
2017. febr. 23. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:

Ilyenkor bármi történhet. Vérezhetsz két hétig, kimaradhat a vérzés fél évig, stb. Egy lórugásnyi hormont vettél be, totál megborul tőle a szervezeted. Két héttel az aktus után tesztelj, bárhogy is történik vérzés (vagy nem).

20N

2017. febr. 23. 22:09
 5/11 A kérdező kommentje:
De a gyógyszer ugye tuti hogy hatott? Gyógyszer nélkül is minimális esélye volt csak elővigyázatosságból vettem be
2017. febr. 23. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem mindig hat az esemény utáni sem. Majd látod. Kevés az esély.
2017. febr. 23. 22:31
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat de valaki konkrátan a kérdéseimre tudna válaszolni? A legvégén van.
2017. febr. 23. 22:52
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem vagy 7 hétig nem jött semmi szóval teljesen felrúgja a ciklust, legalább a hányós rosszullét mellékhatás nem volt amivel ilyesztegettek.
2017. febr. 24. 08:28
 9/11 A kérdező kommentje:
De attól megjött a menctruáció?
2017. febr. 24. 11:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Bocsi nem olvastam el elég figyelmesen. Akkor nem megyek orvoshoz ma veszek egy tesztet az kb mennyi? Neten ahogy neztem levesebb mint 1000Ft. És azt csak reggeli vizelettel lehet vegezni?
2017. febr. 24. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!