72 órás gyógyszer hogy hat a menstruációra?
Szombaton történt egy kis "baleset". Elvileg minimalis esélye van de én a biztonság kedvéért vettem be 72 orás gyógyszert hétfőn és kedden kellett a második reszét. A tájékoztazóban azt írták hogy ha 5 napot késik menjek orvoshoz. Máshol azt írják normális ha késik vagy kiesik. De elvileg a 72 órástól jön meg. A kérdéseim a következők:
Mettől kell számítani az 5 napot?
A 72 órás gyógyszer mennyire befolyásolta a menstruációmat ha 3 nap után nem jött meg de görcsöltem?
Mennyire befolyásolta a 72 órás gyógyszer a mensteuáciomat ha nem volt szükség a gyógyszerre csak elővigyazatosságból vettem be? Nagyon meg voltam Ilyedve. Nem vagyok már kiskorú, kérem értelmes és ne a bunkók válaszoljanak
Ilyenkor bármi történhet. Vérezhetsz két hétig, kimaradhat a vérzés fél évig, stb. Egy lórugásnyi hormont vettél be, totál megborul tőle a szervezeted. Két héttel az aktus után tesztelj, bárhogy is történik vérzés (vagy nem).
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!