Hormonproblémára utalhatnak a következô tünetek? Hajhullás fejtetőn, hízás, szúrkáló fájdalom a mellekben, meddőség. Ha hormon, melyikkel lehet a gond?
Talán légzésre erősödő szúró fájdalomra gondolsz?
Nem e észlelsz fehér lepedéket a nyelveden, rossz szájíz reggelente?
Csak azért kérdezem mert van tippem, csak nem akarok hülyeséget mondani.
tuti, hogy hormonprobléma. a candidás-elsavasodós-rémisztgetős hülyeségeknek ne higyj.
valószínűleg összetett probléma, nem csak egy hormonnal lehet gond. a hajhullás alapján túl sok lehet a férfihormonod, a meddőség arra utal, hogy a női hormonjaid sem működnek megfelelően. ez lehet a túl sok férfihormon miatt is, de mindkettő lehet egy komplex tünetegyüttes következménye is, szóval nem olyan egyszerű ez.
lehet pl. pajzsmirigybetegség, inzulinrezisztencia, mellékvese betegség a háttérben, valamint ezek kombinációja, de biztosat csak a doki fog tudni mondani.
Ketteske azért tudd, hogy egy olyan embert hurrogsz le aki kigyógyult a candidából.
Nem mindig az orvos a legjobb döntés, speciel én vagy 20 különböző orvosnál voltam és egyik se segített rajtam, kb annyit értek mintha a faltól kértem volna tanácsot.
Persze 100% hogy mindegyik okosnak képzelte magát.
Sziasztok. Köszönöm a válaszokat. Voltam dokinál és valóban a progeszteronom alacsony.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!