Hogyan kell használni a hüvelykúpot?
Tudom,hogy van ilyen kérdés rengeteg,de nem minden kérdésemre ad választ.
Gombás fertőzésre kaptam. Az előzőt menstruáció előtt kellett használnom,az szájon át bevehető volt. Én úgy érzem használt legalábbis már semmilyen kellemetlen érzésem nincs. De ezt is használni fogom a biztonság kedvéért. Az egyik kérdésem az lenne,hogy meddig kell bennem lennie? Vagy ez felszívódik és akkor holnap ilyenkor használjam a következőt? A másik kérdésem az lenne,hogy élhetek e mellette nemi életet? Irritálná a páromat vagy lenne bármi problémája tőle? Vagy a kúra végéig felejtsem el ezt is? Pénteken megyek vissza az orvoshoz, ha azt mondja hogy elmúlt minden odalent és kihagyom a másnapit akkor lehetek a párommal? Sosem használtam ezelőtt, nézzétek el,ha buta kérdéseket tettem fel. :)
Jó. Hát el fog olvadni, de tegyél be vattát vagy tisztasági betétet a bugyidba, mert folyhat.
Nemi életet nemhogy kezelés alatt,de egészen a negatív eredményig nem szabad élni.
A fiút/partnereidet is kezelni kell, és az ő negatív eredményükig sem élhettek nemi életet.
Estére tedd fel,tegyél be betétet is mert megolvad és ki fog folyni.
Nemi életet egészséges,fertőzésmentes vaginával élünk.Pont annyira fontos ezt betartani mint a torok betegségeinél a csókolózás mellőzését. :)
Nem, a laborban nem vesznek mintát, csak orvos veheti le méhnyakból a kenetet.
Ha hüvelyváladékból akarod megnézni, akkor akár otthon is meg tudod, vagy Te magad is elviheted magánlaborba,ehhez majd adnak tárgylemezt. A laborral kell megbeszélni. De az orvos is megnézheti mikroszkóp alatt. Goyrstesztnek ez is jó, de nem teljes körű.
De a fiútól is kell venni mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!