Minden mensimkor nagyon görcsölök. Van valami gyógyszer, amitől elmúlna?
Velem ugyanez a helyzet.
Nem akarlak elkeseríteni, de csak akkor múlt el, amikor teherbe estem.
és kiemelném ezt a részt "Hát, a menstruációs fájdalmaim úgy elmúltak, mintha soha nem is lettek volna ;D De persze értem, miről lehet szó, miért használják arra is. Kicsit hasonlít az érzés a lidocainra, először az egész fejemben érzem, aztán kiterjed."
ENgem is régebben azzal vígasztaltam, hogy majd a rendszeres szexuális élettel elmúlik, aztán miután attól se, hogy majd a szüléstől. Bíztató, akkor még van pár évem:(
Köszi, de nem drogozni szeretnék, csak jobban lenni. Bekábulásra ott a Meristin is, azt legalább nem kell forrázgatni sem...:)
én flectort szeek rá, erős fájdalomcsillapító, de nincs mellékhatása(annyi h nem szabad éhgyomorra inni). ám ezt csak doki írhatja fel, de nekem nagyon jó, más nem használt, ez viszont órákra elmúlasztja az összes fájdalmat. pedig én is úgy görcsölök, hogy néha csak bőgni tudok, remegnek a lábaim, szédülök, stb. nekem akkor lett ilyen rossz, mikor elkezdtem rendszeres szexuális életet élni, addig meg sem éreztem. próbáltam a mozgást, az sem segített. így marad a gyógyszer. egyébként ebben sok a genetika, anyum családjában minden nő ettől szenved, nagyon erős a méh összehúzódás, íyg kegyetlenül rossz. anyukám csak annyit mondott, hogy lányom, ha egyszer szülni fogsz a csempét is leszeded...
ha nincs szervi oka, akkor sokmindent nem tudsz vele csinálni, maximum fogamzásgátlót iratsz, az segíteni szokott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!