Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent ha darabos vérzésem...

Miléna0614 kérdése:

Mit jelent ha darabos vérzésem van?

Figyelt kérdés
Rendszeres a menzeszem és voltam is három honapja orvosnál de azota néha darabos vérzésem van.Nem görcsölök jobban mint máskor és nem is vérzek jobban!Normál öt napos menzeszem van.Esetleg más is tapasztalt ilyet?Bajt jelenthet?

2017. febr. 21. 12:41
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Az a méhnyálkahártya, te észlény. Googlet bemutassam neked amúgy?
2017. febr. 21. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet ismerem!És ha nem olvastam volna neten erröl és nem aggodnék nem tettem volna fel a kérdést.Mielött irnád hogy menjek orvoshoz szolok hogy megyek is csak hátha van valakinek ilyen tapasztalata ugy hogy már doki is látta.Ha meg nem tudsz érdemben hozzászolni inkább tartsd meg magadnak ne irj!Kössz!
2017. febr. 21. 12:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet hogy engem ugyanezzel látott már doki, de a te tested és az én testem nem ugyanaz. Más a hormonháztartás satöbbi. Nem véletlenül mondják, hogy menj el vele orvoshoz. Ami másnak segített, neked közel sem biztos hogy fog. Arról nem beszélve, hogy maga menstruációs vér is igen változatos, mindenkinél más.

Pl. szedsz fogamzásgátlót? Tampont vagy betétet hasznélsz? Mert ez sem mindegy.

Menj el vele orvoshoz, ha úgy érzed, hogy szükséges.

2017. febr. 21. 13:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod természetesen elmegyek dokihoz mert a dokit nem hettesiti ha itt kérdezgetek!Csak kiváncsi vagyok másnak milyen tapasztalata volt ilyen problémával.Amugy itthon csak betétet használok tampont ha megyek valahova.
2017. febr. 21. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Az első jól írta,az a nyálkahártya leválása miatt olyan.Persze a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után.
2017. febr. 21. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok: A legtöbb esetben valóban méhnyálkahártyáról van szó amúgy, az is lehet kóros, de ezt doki tisztsége megítélni. :)
2017. febr. 21. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!