Ez a mioma mennyire veszelyes? Csinalhatja az alabbi tuneteket?
Ma allapitotta meg nogyogyasz hogy a meh hatso falaban 24mm.-es intramuralis miomagoc lathato.
A mensi 2.3.napja eleg eros szokott lenni de nem olyan extrem.nem kell orankent betetet cserelni.altalaban 6-8 napig tart a verzes tehat azt hiszem annyira nem is elhuzodo. A hasam nem szokott gorcsolni.Van viszont mas,amit nem tudok hova tenni:
2008-ban kezdodtek a furcsa,panik szeru tuneteim.Szapora szivveres,szorongasos rohamok,idegesseg,vernyomas kiugras,sokszor hallottam a fulemben a szivdobogasom.Orvos szerint panikbetegseg es betablokkolot irt fel.haziorvos.ez valamelyest segitett.
Aztan jott egy jobb idoszak de nem tokeletes most sem viszont eszrevettem,hogy mensi elott ket hettel kezdenek fokozodni a kulonos tunetek es mostmar egesz ijeszto mertekben.Raadasul mar jo ideje sokszor puffadok.regen ez sem volt jellemzo.
Tehat arra gondoltam esetleg hormonalis problema lehet.most vegre elkuldott a nogyogyasz hormonvizsgalat celjabol vervetelre.de az meg majd egy honap.azert tettem fel a kerdest mert nagyon aggodok hatha addig is tud valaki mondani valami hasznosat.vernyomas es panik problema lehet miomatol?vagy hormonzavartol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!