Hüvelygombám lett antibiotikum miatt mivel tudom a leggyorsabban megszüntetni?
10-eske szerintem szakadjál le erről a kategóriáról,süvít belőled a rosszindulat.Biztos egy megkeseredett unatkozó ember vagy!
Nagyon szépen köszönöm 9-es válaszoló,ilyen segítőkész válaszadók kellenek ide!:) Stressz,hormonális és antibiotikum,sajnos most mindez szerepet játszik nálam:(
Első válaszoló hogy te mekkora BIRKA vagy!!! KÉPZELD EL, HOGY A SZÁJON ÁT SZEDHETŐ ANTIBIOTIKUMOK MELLÉKHATÁSÁRA FELLÉP A HÜVELYGOMBA! Nekem is elő szokott jönni minden egyes alkalommal amikor antibiotikumot szedek, felborul a hüvelyflóra egyensúlya, ezért elszaporodnak a gombák, amelyek egyébként is jelen vannak. Én nem szedek inkább antibiotikumot ha nem muszáj... Ha meg mégis, akkor KLION D-100 kúp jó rá, amit 10 napig kell használnod, és mellé a szájon át szedhető Klion. Nekem azt mondta a dokim, hogy amikor szájon át szedhető antibiotikumot szedek, akkor a hüvelybe használjak Lactobacis krémet vagy kúpot, amelyik jobban tetszik, nekem nem ér semmit, de neked hátha bejön.
Remélem tudtam segíteni.
Köszi kedves 14-es válaszoló,már szerencsésen túl vagyok rajta:)
És igen,az antibiotikum miatt volt,kiderült....
Legalább tanultak belőle,az elsők között válaszoló "vicces,kárörvendő,nagyokosok"!
A segítőkész válaszolóknak pedig nagyon köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!